Honda Adventure Roads 2022

Island 2022: Dokončená cesta

kapitola naší cesty za dobrodružstvím je dokončena. Chcete-li sledovat naše hlavní body cesty na Island a zůstat v obraze, nezapomeňte sledovat náš Instagram (Honda Adventure Roads (@hondaadventureroads) • Instagram photos and videos). Těšíme se, že brzy vám zdělíme naše plány pro další Honda Adventure Roads! Nezapomeňte se zaregistrovat zde 

NÁSLEDUJ NÁS

Behind the Twin - Episode 01 Jezdec teamu HRC Dakar Nacho Cornejo nám vypráví o svých zkušenostech s přejezdem řeky. "Nejsem odborník na řeky, ale odvedl jsem docela solidní práci, klíčem je udržet rychlost, jinak se zadní kolo uvolní na skalách, pokud zastavíte."

Behind the Twin - Episode 02 Mistr světa v motokrosu Dave Thorpe nám říká o náročných jízdních podmínkách na Islandu: "Vítr může být později problém, musíte být připraveni na naše změny počasí, měli jsme silný vítr, ale jezdci se s tím vypořádali dobře"

Rozlehlá krajina ideální pro neomezené ježdění

Partneři eventu

Nezapomenutelné cesty

Motocykl Africa Twin je dokonalým partnerem pro skupinu 30 jezdců, kteří se zúčastnili tohoto jedinečného dobrodružství na cestě po drsné islandské měsíční krajině.